Maginfluensa eller bara influensa???

Sedan i fredags har den lilla tösen varit sjuk... kräksjuk... jag kan säga att tvättberget växer för varje dag och ibland känns det som att man inte gör annat än kontrollerar hur vätskeintaget kontra "uttaget" balanserar. Förhoppningsvis är intaget större än uttaget... eller iallafall pluss minus noll men det finns stunder då man undrar "vart i hela fridens namn kommer allt ifrån?".
Först trodde vi att det var vinterkräksjukan... sedan maginfluensa (eftersom ingen annan blev smittad...) men sedan kom en salig hosta och rinnande näsa... tillsammans med kräkningar? Hm... det har jag aldrig varit med om tidigare... så jag googlade och hittade en suverän sida (netdoktor.se) där jag hittade en massa information och råd.
Tydligen kan man kräkas av vanlig influensa och tydligen så börjar influensan smitta samtidigt som man börjar hosta. Gissa om jag känner mig sjuk nu... jag skulle bli en excellent hypokondriker. Jag behöver bara läsa om symptomen så framträder dom.

Här är symtomen för influensan:

Hur vet jag om jag har influensa?

Om du får mycket plötsliga symptom som:

  • Huvudvärk.
  • Svår torrhosta.
  • Feber omkring 38-40 grader.
  • Ömmande muskler och leder samt bröstsmärtor.
  • Dålig aptit.
  • Trötthet och svaghet.
  • Rinnande näsa och ont i halsen.
  • Frossa och frysningar.
  • Orolig mage, antingen kräkningar eller diarré.

Vad kan man göra själv?

  • Drick så mycket som möjligt, eftersom du förlorar vätska vid feber.
  • Håll dig lugn och ligg gärna till sängs.
  • Sov mycket.
  • Undvik rökning och alkohol. Rökning och alkohol förlänger sjukdomsförloppet.
  • Tag febernedsättande och smärtstillande medicin om det behövs.
  • Stanna inomhus tills sjukdomen gått över.
  • Uppsök läkare om symptomen inte försvinner på en vecka.
Trötthet och svaghet kan klart ledas till andra orsaker... Jag har nämligen gjort det otroliga idag. Jag har löst kort på Friskis och Svettis OCH varit på mitt första gympass idag. DET KÄNNS SÅ UNDERBART BRA! Äntligen gör jag något för min hälsa!
Jag ska inte säga att det inte kändes motigt. Dels att ta sig dit men också det faktum att jag fick göra det i ett par byxor i en mindre storlek än vad som borde vara lagligt att visa sig i... dessutom i lila krossad plysch... Jag kan säga att resten av mina så kallade gympakläder är från någon gång på 90 talet och i storlek 36 så mycket till träningsfantast är jag! Som tur är var min vän A med mig och höll mig i handen...hihihi... hädanefter så titulerar jag henne min privata tränare samt livscoach.
VILKET PÅMINNER MIG IGEN OM EN MYCKET VIKTIG SAK!!!!!
Hon fyller år idag... och förvirrad som jag är glömde jag bort det när vi träffades... 
GRATTIS A TILL 32 ÅR!!!!! Du är fantastisk och en underbar vän! Jag ser upp till dig i all din kunskap!!! Sättet du kan vända negativt till positivt och din närhet till skratt gör mig alldeles varm i tanken! Hoppas att du haft en underbar dag och att du fått god tårta!!!! Jag vill gärna fira dig en annan dag med massor av mörk choklad och gott te!!!!! En stor kram till dig och ett fyrfaldigt leve:
Hurra, hurra, hurra, HURRA!!!!!!!!!

Kram

Ja just det!!!

Glöm inte att ställa fram klockan en timme i natt!

Nu ska jag sova, sova, sova, SOVA!!!!

Kram
Mika

Jag e så jävla arg!

Året är 2009... Står och diskuterar den där "hallickhärvan" med några bekanta. Jag tycker det hela är fruktansvärt. Jag lider med flickorna och jag lider med alla inblandades familjer. Gubbarna i fråga är inte mycket värda i mina ögon... man utnyttjar inte små flickor på det viset... och jag anser att ETT NEJ ÄR ALLTID ETT NEJ! (jag tror ni förstår vad jag menar... så jag fortsätter min historia utan fler krusiduller...)
Vet ni vad den ena säger?
- Det finns MASSOR av tjejer som inget hellre vill än knulla för pengar!! Dom ser bara dyra märkesväskor och fräcka kläder! Nej jag tycker dom får skylla sig själva... det borde dom ju förstå att man kan råka illa ut...

...och till det har jag bara en kommentar: Så som man känner sig själv känner man andra.

För er som vill vet lite mer än vad som står tidningarna kan gå in här och titta...

Tortyrkammaren.

OBS! Jag lovar inte att allt är sant eller att det är rätt människor på bilderna...

Kram
Mika

Underbart frasiga, söta och goda våfflor!

Dagen till ära delar jag med mig av det bästa våffelreceptet någonsin! Lätt att baka och inga konstigheter i!!! Observera att dom är ganska mäktiga.

Frasvåfflor ca 15 st.

400 g vetemjöl
150 g socker
175 g margarin
6 dl mjölk
2 ägg
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk vaniljsocker

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Fyll på med mjölk och smält smöret.  Blanda ordentligt. Tillsätt äggen.
Vispa med elvisp.
Låt röran stå ca en 1/2 timme innan våfflorna ska gräddas. Smeten ska vara tjockflytande. Grädda våfflorna och lägg dom gärna på ett galler....men allra helst äter du dom direkt!

Mums!

Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen... och JA jag har bakat våfflor! Dom mest underbara, frasigaste, söta våfflor man kan tänka sig! Och NEJ jag glömde fotografera dom! Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden. Det är precis som jag omedvetet medvetet väljer bort all slags arbete med bilder och dess utformning. Varför??? Jag har inte en aning... kanske behöver jag en paus från det???
Jag är kreativ ändå känner jag... ute i trädgården i alla fall! Det behövs verkligen städas där ute nu inför den kommande vårsäsongen. Barnen är helt fanatiska och vill ut så fort tillfälle ges. Den stora tjejen har dessutom hittat en kompis som hon kan besöka utan att gå över någon motorled. UNDERBART!
Imorgon är det löning och pengar på banken. Jag tror minsann att jag ska unna mig lite fint i krukorna på trappen... för även om det inte blommar i rabatterna ännu så kan man tjuvstarta ändå!

Kram
Mika

Mmmmm...kaffe...

Här sitter jag och njuter av en kopp kaffe... fantastiskt vackert väder idag... snart, snart ska vi ta oss ut i den soliga dagen. Underbart!
På söndag är det scrapmässa i Helsingborg! Ska bli superskoj!!!! Jag, P, och A ska ta oss ner och scrappa en hel dag.

Kommer du med???

Kram
Mika

Min gubbe...

...säger dom mest fascinerande saker ibland.

-Jag är väldigt rättvis av mig... Jag äter vad jag kan när ingen ser...och när dom ser; delar vi lika på det som är kvar!

Puss på dig!

Oberörda kostymsnubbar!

Varför reser jag i 99% av fallen själv? Jag vet inte... men jag kan inte sluta fascineras av alla dessa kostymnissar som sitter där X meter över marken och LÄSER TIDNINGEN! Jag förstår att allt blir en vardag men det är JU SÅ OTROLIGT VACKERT!!!!!!!!!!!!!!!
Tänk om jag haft någon att resa med... då hade jag på vägen upp utbristit:
-I CAN SEE MY HOUSE FROM HERE!!!!! Vilket jag faktiskt kunde! När jag tittade ut så såg jag lilla bjärehalvön sticka ut i havet. När jag följde motorvägen och nästa väg med blicken såg jag mitt hus... och jag tänkte:
-Där ligger dom små knoddarna och sover... Sedan såg jag vänners hus och byar runt omkring... jag såg alla mina bjärevänner i bråkdelen av sekunder... och det kändes så tryggt att dom var där nere i full gång med sina morgonbestyr. Jag kände mig som en liten ängel där uppe bland molnen...

Änglakramar
Mika

VILKEN KURS!!!!!

Ojojojoj!!! VIlken kurs! Precis den jag sökte och efterlängtade! Vi blev drillade från åtta på morgonen till tjugotvå på kvällen. Det mest intressanta tyckte jag var ämnet ljussättning! Halle min dá vad mycket man kan lära sig här!!! Inte bara om ljussättningen i sig... nej även om sitt köpbeteende och hur det kan komma sig att fast man planerat att köpa en lampa kommer ut med en lampa, två sängbord, salladsskål och nya kuddar. Jag kan säga så här:
Dom lurar dig! Dom spelar på dina mest primala sidor (heter det så???).
Eftersom jag arbetar inom det företaget jag gör har jag, ansvarsfulla som vi är, fått lära mig att sälja kunskap och inte varor. Jag hoppas att ni kommer märka små men mycket fina justeringar i våra butiker i framtiden!!!
Kursen gav mig en sådan energikick att jag bara ville tillbaka till min butik och börja arbeta! Rikta belysning, delegera arbete, inspirera!!! PRECIS SÅ SOM MAN VILL KÄNNA INFÖR SITT ARBETE!

När jag kom tillbaka så gjorde jag det i Lördags och där var inte så mycket tid för det jag ville göra... men jag kände en enorm glädje och arbetslust vilket jag helt ärligt inte känt på hela vintern.

Belysta kramar!!!

Charice Pempengco- My heart will go on.


Helt sjukt duktig tjej (16 år?)! Eftersom jag är en succer för youtube-rysningar får ni ett smakprov här!!!!

Veckan som kommer...

...blir det lugnt på bloggen... Jag ska på kurs till Stockholmia... denna vackra hufvudstad som jag äntligen börjar få lite rätsida på. Kursen ska utbilda mig i butikskommunikation och jag har SÅ HÖGA FÖRVÄNTNINGAR!!! Jag hoppas att jag kommer bli drillad från morgon till kväll och när jag återkommer till verkligheten så ska jag känna mig säker, målinriktad och vuxen(?!)!
Jag har redan förberett mig genom att gå på shoppingrunda i studiesyfte... billig sådan då maginfluensan förra månaden satt sina spår i ekonomin ;)... och uppdaterat ritningen över butiken... Imorgon ska jag fixa det sista och på onsdag avgår planet i ottan...

Håll nu tummarna för att det är en kanonutbildning!!!

Kram
Mika

Oprah tipsar om Mauretanien!

Okej... lyss upp alla stackars kroppspinare som försöker komma i form till semestern. Sluta! Ge upp!!!! Jag har det perfekta resemålet för er!!!!! Det måste vara så nära paradiset man kan komma.


Landet heter Mauretanien och egentligen en stat i nordvästra Afrika... Ökenvärme och gränsar ut i havet (bad och sol!)... och nu till det bästa, och det är inget skämt! Deadserious!!!!!:
Om du vill vara åtråvärd, sexig och fabolös i Mauretanien ska du vara överviktig med hudbristningar och helst vara skild!!! Ju fler gånger desto åtråvärdare är du!!! Är du spinkig så tror folk att det är något fel på dig...om du inte är man... då förväntas du vara smal!
Herre gud tänkte jag när jag såg detta... detta är ju himmelriket för många av de kvinnor som nästan går under jorden i vårat land... tänk om det skulle vara mer åtråvärt med "fluffiga" kvinnor här... om dom hyllades för dom fantastiska varelser de faktiskt är, precis som man hyllar de smala... tänk vad annorlunda det skulle bli för många... tänk vad mycket skam och nedgörande som skulle försvinna ut i intet... vad skulle ske med all denna ångest? Hur mycket mer positiv kraft och välbefinnande skulle spridas?

Kram

Nu bär det iväg...

...i ett snöfyllt skåne... Jag ska förse mänskligheten med alkoholhaltiga drycker... Önskar dig en riktigt bra dag med mitt ord-bajseri (som jag hörde att det heter när man bara bloggar nonsens...)

A- Farmor tror inte på att vi har guds gaffel.
M-Va?
A- Farmor tror inte på att vi har guds gaffel i garderoben.
M- Guds gaffel?
A- Ja i garderoben...
M *asarv*-Nej...det är djävulens treudd som pappa klädde ut sig med på halloween...
A- Jaha...Vet du, farmor trodde på gud när hon var ung... Sedan slutade hon... och då fick hon grått hår...

Där ser man som det kan gå ;)!

Kram
Mika

Drömmer...

...och drömmer om en semester långt här ifrån... jag, gubben, barnen på en soldränkt ö med sandstränder och vackra skymningar... sand mellan tårna och solglasögon på min fräkninga näsa, klädd i badkläder och möjligtvis en sarong... mmmmmmmmmmm................

Köttfärslimpa... världens godaste!

Jag har gjort världens godaste köttfärslimpa!!! Enkelt och supergod!!! Receptet hittade jag i ICAs kokbok "Hela sveriges husman" men för er som inte har den så kommer receptet här:

Köttfärslimpa med morot och sviskon.

För 4 personer
400 g blandfärs
1-2 morötter
1 dl havregryn
1 dl créme fraiche
1/2 dl mjölk
1-2 msk dijonsenap
1 tsk basilika
1/2 tsk lökpulver
1 litet äpple
8-12 sviskon (katrinplommon)
1 paket bacon (140 g)
salt och vitpeppar.

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och riv morötterna fint. Blanda havregryn, creme fraiche, mjölk, dijonsenap, basilika, lökpulver, 1tsk salt och 1/2 tsk vitpeppar i en bunke.
  2. Tillsätt färsen och morötterna. Blanda väl. Häll smeten i en smord, bröad form (1 1/2 liter)
  3. Skala och skär äpplet i bitar. Stick ner äpplen och sviskon/katrinplomon i smeten. Jämna till ytan med en blöt slickepott. Skär baconet i cm stora bitar och täck ytan med dom. Ugnsbaka i 30-40 minuter.
  4. Servera limpan med saltgurka, potatis, lingon och brunsås.
Kommentarer: Jag rev en halv lök i stället för lökpulver. Dessutom kan det vara värt att veta att den INTE räcker till 4 vuxna personer... Gör dubbel sats (2 formar) så blir det lite över till nästa dag i stället!



Bilden är lånad från ICAs sida... där jag även upptäckte att dom lagt ut receptet...:
Köttfärslimpa


Solen lyser...

...och jag ser rött! Jävla dammtussar!


Hurra!!!!

Våren är här! Idag stog nämligen jag ute i min ENORMA trädgård och svor som en borstbindare över allt som behöver göras. Det är det största vårtecknet av dom alla! Det är alltid tre ton jord som ska flyttas eller två kvadratkilometer skvallerkål som ska grävas upp.
Så om det finns ett program som heter "Den arga trädgårdsmästaren" så får Ni min välsingnelse att anmäla mig dit!

Den lilla hittade en död mus ute idag. Jag stod och pratade med grannen och hon stod bredvid alldeles stilla, väntade och väntade på sin tur att prata. När grannen tittade på henne och frågade vad det var hon höll i handen sa hon:
"Muuus..."
Bläääärk! Jag gillar gnagare i allmänhet... men jag får rysningar när min två åring står och håller i en död näbbmus. För att undvika fler bakterieutväxlingar med kadavret gick vi och hade musbegravning. Den stora tjejen grävde medans den lilla stod och sa:
"Hejdå muuus!" eller "Stackars muuus!" Sedan sjöng vi "Sov du lilla musunge, än så är det vinter..." medans byggnadsarbetarna hos grannen tittade konstigt på oss. Den stora tjejen frågade varför vi grävde ner den. Jag svarar utan att tänka:
"För då kan maskarna äta upp den!"
Detta var inte populärt alls... så jag fick tillägga:
"Och så blir den till en vacker blomma!"
Sedan la jag en stor sten ovanpå för att försegla graven.
Andra säkra vårtecken verkar vara irrationell ilska... Det här läste jag i expressen idag:

"Missnöjd kund bet frisör

En 42-årig kvinna greps på onsdagen i Jönköping efter ett misslyckat besök hos frisören. Kvinnan var inte nöjd med resultatet av klippningen. Hon lämnade salongen, men återvände snart och ville ha pengarna tillbaka. Sedan välte hon en hylla och bet en av frisörerna, rapporterar lokala medier.Kvinnan greps av polisen en stund senare. Hon var varken onykter eller drogpåverkad, men mycket missnöjd med sin frisyr."

 

Hahahaha... Det är som hämtat ur en film... Jag kan nästan se frisörens min framför mig.

NU måste jag sova för att vara människa imorgon!

God natt vänner där ute!

NU RÄCKER DET!!!!

Länge nu har det varit väldigt populärt att spy galla över småbarnsföräldrar... och deras barn.
NO MORE! Enough is enough!!!!!
Visst, vi går tidigare från jobb för att hämta barnen och vi vill ha semester när det är oktoberlov och sportlov... vi vill fira jul med våra barn och vi måste springa när dom ringer från dagis och säger att kräksjukan drabbat den lille...och JA våra barn skriker på bussen och dom tar plats... det rinner snor ur näsan och ibland luktar dom bajs... men inte nog med att Ni (tar du åt dig?) gnäller på oss och säger att vi är det mest tröttsamma släktet som jorden skådats...vi gör det med ständigt dåligt samvete. FÖR VI RÄCKER INTE TILL!!!! I ena änden finns det STORA bedjande ögon som säger: "Mamma..har du en stund över för mig idag då?" och i andra änden finns "vuxenvärlden" där där det ständigt upprepas att föräldrar är dom som myglar med VABbandet, att vi inte är välkomna på restauranger för att vi väsnas och vi är dom som inte ställer upp för arbetslaget. Utöver detta är det vi som måste försvara att den lille är förkyld (igen!) när man ringer till jobb och anmäler VAB och hör en djupt suckande arbetskollega eller chef i andra änden.
Vi gör det av kärlek, vi gör det av skyldighet, vi gör det för det är vad våra föräldrar gjorde för oss och vad vi hoppas att våra barn kommer göra för våra barnbarn...vi gör det för att dom ska bli bra människor och tyvärr gör vi det även för att dom ska kunna växa upp och bli totalt oförstående, bortskämda små räkor som sitter och skriker ut att hundar är mycket bättre än barn för alla som orkar lyssna...
SÅ SLUTA KLAGA! VI GÖR FÖR F-N SÅ GOTT VI KAN!

Peace out!

Internationella kvinnodagen.

11 underbara, fantastiska, älskvärda och fantastiska kvinnor samlades hemma hos mig igår på en italiensk och schlager inspirerad fest. Och oj! vad roligt det blev! Det blev många skratt och mycket vin.
C och E lade lappar med uppdrag under allas tallrikar... jag fick uppdraget att jag skulle äta från andras tallrikar...hahaha... jag har dom mest underbara vänner... 2 av 3 erbjöd mig att smaka mer... 1 av  3 var så upptagen av att inte ramla av stolen av skratt att hon inte ens märkte det... Dom andra fick olika uppdrag som: skåla för Mika, Håll Mikas glas fyllt med vin eller min ABSOLUTA favorit: Hylla Mika och ge henne massa komplimanger. UNDERBART! Jag tror jag ska anställa någon som boostar mitt ego i framtiden!!! Man blir helt lycklig och rak i ryggen!
S höll i en schlager tävling för oss med frågor och sångstund! Verkligen lyckad och superskoj! Som grand finale sjöng vi Singstar så vi storknade långt in på natten...och jag kan bara säga en sak... Jag är född som rockstjärna!... I alla fall om man bortser från det faktum att jag inte kan hålla tonen eller ge järnet igenom en hel låt utan att ramla ihop som en blåsbälg på golvet... Herre gud! Hur orkar dom? Nu är det bestämt! Jag ska börja träna! Här ska det flåsas till kondisen är på topp... En dag ska jag lyckas ta mig igenom hela "Survivor" med dans och sång!
Halv fem insåg jag att det var dags att masa mig upp för trappan och sova... jag somnade med ett leende på läpparna... Finns det ett bättre sätt att fira in internationella kvinnodagen? I think not!

Kram till alla superhärliga kvinnor där ute!!!!!
Ni är guld värda!


 

Fredag ljuva fredag...

Äntligen är fredag kväll här! Härligt. Imorgon blir det tjejfest med massa härliga damer/bruttor/kvinnor...lite italiensk mat, schlager och en massa vin. Barnen ska vara hos farmor och mysa...
Nu har jag tusen saker som ska ordnas, (eftersom jag är så smart att jag ordnar festen på min jobbe-lördag så blir det att förbereda maten innan...) så jag får släppa datorn och tralla iväg till spisen!

Vi ses på söndag, då blir det både skvaller från festen och recept recensioner (Nu du Morberg ska vi se om du är en sådan mästerkock som du utger dig för att vara!)

Kram
M.

Reach for the stars...






Ska bli en serie enklare bilder med geparder som tema.

Födseln, gud, djävulen och döden.


Idag har det varit intensivt för min stora, lilla, tjej. Det hela började med att hon hittade en halloween eldgaffel i garderoben och jag svarade att:
-Den hade pappa när han klädde ut sig till djävulen.
-Vem är djävulen?
-Vet du vem gud är?
-Nej...
-En del människor tror att det var gud som skapade jorden.
Här får jag en mycket förbryllad min från fyraåringen och ett buttert:
- Varför...vad? Nej jag förstår inte! Vem är han???
-Vissa tror att gud är en farbror med vitt skägg som sitter på ett moln och tittar ner och andra tror att gud är i allt levande. Att du har lite gud i dig, att jag har lite gud i mig...att katterna och blommorna har lite gud i sig. (Jag ser att detta inte leder till någon klarhet för henne så smarta jag fortsätter in på djävuls spåret...)
-Man säger att gud är den gode och att han har en ovän som är hemskt elak. Han kallas för djävulen...
-Varför är han elak? Rivs han? Ljuger han?
-Ja han är elak och har horn i pannan och en sådan där eldgaffel. Säger jag och hoppas på att det här samtalet ska ta slut.
-Mamma... jag tycker det är ganska läskigt när gud sitter i min garderob och tittar på mig.
Här efter följer ett annat samtal som inte innefattar några farbröder över huvud taget... farbröder är svåra att gestalta som snälla... speciellt om dom verkar stränga. I stället kom vi tillsammans fram till en historia om fröer som flyger fnittrande runt i rymden och letar efter någon som dom vill ska bli deras mamma och pappa. Väldigt flummigt... men samtidigt väldigt trösterikt speciellt för den lilla som helt var inne på det spåret och kom med en massa ideer om hur allt går till. Sedan tittade vi i boken "Ett barn blir till." av Lennart Nilsson. En helt underbar bok med massor av fotografier om hur ett barn blir till. Den lilla var helt fascinerad och berättade om hur mysigt hon tyckte det var i magen. Hon tittade länge, länge på bilderna och jag försvann bort i tankarna men rycks snabbt till sans igen när jag hör:
-Varför kommer alla barnen ut genom rumpan?
Herre gud!!! Jag hade glömt att dom bilderna också var med. Mitt svar blev kort och koncist:
-Det är inte rumpan... och det är inte där man kissar... det är ett annat hål där barnen kommer ut.
Barn är helt fantastiska. Hon var nöjd med svaret och fortsatte bläddra bland bilderna.
Vid kvällsmaten verkade allt ha lagt sig och vara bortglömt. Då mitt i allt kommer den läskigaste frågan av alla:
-Mamma. Kommer vi att dö?
Efter en lång paus och en sjutusen tankar i mitt huvud svarar jag:
-Ja min älskling. Vi kommer att dö.
Detta var inte så populärt, så jag sa:
-Men det är en bra sak!!! Annars finns det inte plats för fler barn!
-HAR DU INTE PLATS FÖR OSS???? Hennes ögon är nu stora som tefat och alldeles tårfyllda.
-Jo älskling! Jag tänker på att ni kommer att få egna barn en dag. Vem vet....dom kanske redan flyger runt som små frön här och kollar in oss och fnittrar...
Detta går hem hos henne och hon ser lugnare ut.
-Mamma... kommer Molly och Emma också att dö?
-Ja. Alla kommer att dö. Men inte på mycket länge och inte samtidigt.
-Jag vill bo med dig när jag dör... och läsa en massa böcker...
-Ja det får du så gärna älskling.

Jag är helt slut nu. Jag hoppas att hon inte får några bestående men av det här.

När jag var liten kunde jag ligga vaken i timmar...livrädd för att Hallandsåsen skulle spruta lava eller att jorden skulle gå under. Jag hade en plan om detta skulle hända. Jag skulle ta min lillebror och så skulle vi sätta oss i ett speciellt skåp på toaletten. På så sätt skulle vi klara oss...

Något att tänka på om man har små barn hemma... dessa gömmer sig gärna om det börjar brinna... prata med dom och berätta att man ska springa eller krypa ut... bestäm en plats... så dom vet vad dom ska göra...


Kram
Mika

Varannan vecka...

...är jag ledig TRE dagar i rad. Lördag, söndag och måndag... Det är så underbart!!!! Lördag och söndag går ofta till att städa, handla, vika tvätt och umgås med vänner...men måndagarna...mmmmmm... dessa ljuvliga, underbara, opretantiösa måndagar då jag och barnen strövar omkring i pyjamas, oborstat hår och det vettigaste vi gör är att leka med lera eller ligga på golvet och läsa saga. Alla borde ha en sådan dag regelbundet. Det gör under för själen och drar ner stessnivån långt under normal läge (vilket brukar vara ganska högt...).

Jag planerar för fest nästa vecka... Tjejfest!!!! SÅ JÄKLA ROLIGT SKA DET BLI!!!!! Jag har kört fast i vad jag ska bjuda på bara... Jag arbetar på dagen så det måste vara något som går att förbereda en eller ett par dagar innan. Några förslag??? Alla tas tacksam emot!!!!!

Kram
Mika

Så här snygga är vi på våra måndagar!

Varje dag klockan tre...

...känner jag att " JA yes! Vad pigg jag känner mig! Ikväll ska jag..... och sedan ska jag.... och efter det så kan jag.... och sedan ska jag blogga! Ohhhh...jag vet precis vad jag ska skriva och kanske kan jag göra den där teckningen som jag funderat på så länge."
Och så närmar sig kvällen. Allt känns bra och jag är på G. Bollibompa, borsta tänderna på barnen, läsa en saga, säga god natt och så....
SVART.
Jag förstår det inte! Jag känner mig pigg ända tills jag lagt barnen lagt sig. Sedan är det som en skruvtving stänger mina ögon.
Visst märks det att våren är på väg...ännu ite ljusare och lite längre dagar så kanske jag också kan hålla mig vaken tillräckligt länge för att blogga på kvällen... *längtar*

Tills dess får ni nöja er med lite torftiga inlägg med youtube klipp.

Kram
Mika

RSS 2.0