Att göra:

1. Lära mig stå upp för mig själv.
2. Vara realistisk i vad jag klarar av.
3. Njuta mer!
4. Sluta försöka vara sånt jäkla pretto hela tiden!
5. Köpa påskgodis.

Peace out!

Mika

...vågar nästan inte säga det...

...men jag har fått jobb... eller ett uppdrag kanske man ska kalla det. IIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! Det är så sjukt roligt uppdrag också!!! Vill inte riktigt berätta vad det är ännu... Kanske, kanske får ni en smygtitt... *fniss*... jag kan inte hålla mig... så vassegoda en stilskiss:

 

... det är bara en sak. Det hela ska vara färdigt i slutet på April... jag har nu betalt alla mina räkningar och gjort klart allt pappersarbete... köpt på mig papper och färger... laddat spotify...pussat barnen och sagt att jag älskar dom.... (nej då... så illa är det inte...) nu dyker jag in i mitt skrivbord och mina färger... och så ses vi på andra sidan (om jag mot förmodan kan hålla mig borta från att blogga vill säga... annars ses vi här som vanligt.)


Kram
Mika


Sömmerska?

...jag har fått lite kommentarer på sista tiden att jag bloggar för lite... hm... nej... inte kommentarer här på sidan... det ekar ganska tomt på mina kommentar sidor... i verkliga livet menar jag. Så jag tänkte att det måste rådas bot på.

Jag har gjort följande:
1. Insåg att jag ätit lite för gott dom sista 5 (iiiih) åren.
2.Började träna (berättar jag för alla som har öron! Jag är så förbaskat imponerad av mig själv!)
3. Planerade sommarens garderob.
4.Tvivlade på att jag någonsin kommer till att passa i den planerade garderoben.
5. Bestämde mig för att slänga alla kläder i nuvarande garderoben som jag inte gillar eller inte passar.
6. Slängde två säckar med skitkläder.
7. Kände mig mäkta företagsam!
8. Skulle klä på mig.
9. Insåg att jag slängt i princip ALLA kläder.
10. Letar desperat efter ny garderob!!!!
11. Hittade en helt fantastisk klänning!!!!!!!
12. Såg prislappen...
13. Fick ett inslag av kreativitet och jävlar anamma.
14. Körde till närmsta tygaffär och handlade tyg.

...fortsättning följer....


Mika rekommenderar alla Ängelholmare...

...att gå på fotoutställningen på Nybroskolan (gamla fordon). Tre fotografer, Mattias Edwall, Simon Cederquist och Pelle Kronestedt har genom gemensam vän blivit sammansatta i en utställning, trots att dom är så olika i sina stilar så känns mänskligheten som en röd tråd.
Utställningen finns kvar till den 6:e April så passa på!Cool?!

...jag ska resa till Swea rikes hufvudstad alldeles själv om några veckor... och om någon tycker att jag verkar lugn inför detta faktum så är det fel.  Känner mig faktiskt inte alls cool... nästan lite hysterisk och "fel"... jag förstår inte alls hur jag ska hinna och hitta...varken till flyg, hotell eller mötesplatser... ska jag dessutom försöka prata med människor och vara intressant, glad och trevlig??? Jag vet faktiskt inte om jag kan det... Jag behöver en personlig assistent! En som tar hand om sådana basala saker som färdväg, klocka och mat. Om jag får hjälp av en sådan så lovar jag att le och vara charmerande trevlig hela resan igenom!!! Någon?

Kram
Mika

Ps. Idag är det barmark och 6 grader varmt ute... solen har synts till och det är faktiskt lite vår i luften! Inte illa pinkat för en envåldshärskarinna som inte utövat sina krafter sedan någon gång i mitten på 80 talet. Ds.


Envåldshärskarinnan!

Om en vecka har vi 14 grader varmt och sol.

För det bestämmer jag nu! Så det så!

Soliga, vårlängtande kramar
Mika

2010-03-14


Morgonmänniskan!

Något konstigt har skett med mig. Jag har blivit en morgon människa! Klockan sex varje morgon vaknar jag pigg och utvilad och märkligt redo att ta itu med dagen.

...denna förvandling skedde för tre veckor sedan och kom samtidigt som jag började träna två gånger i veckan.

Dessvärre har tendensen att somna innan klockan nio på kvällen... och det är SÅ himla tråkigt! Det är ju då jag bloggar, målar, tecknar, tuggar tuggummi... you name it!

Jag hoppas på ett mellanting snart!

Mika


Hypokondriker?

Jag kan gå i flera år utan att uppsöka läkare för någonting.

Då menar jag inte att jag är helt symtomlös. Det är liksom lite problem här och där... en envis vårta på foten, ett misstänkt födelsemärke, ont i magen när jag äter apelsiner, huvudvärk som gör att man ser snöflingor... men jag uppsöker inte läkare. Det slutar alltid med att jag tror jag har cancer eller något annat livshotande symtom (detta händer ungefär var tredje år...) och DÅ beställer jag tid hos läkaren.

Och då låter det så här:

Syster Ulla -Läkarkliniken, syster Ulla!
Jag -Hej! Jag heter Mika och jag vill boka tid hos läkaren.
Syster Ulla -Jaaaahaaaa.... och vad är felet då?
Jag -Eh... jo... jag har en vårta på foten...
Syster Ulla -Jaaaahaaaa... har du provat... (radar upp olika hemmakurer och berättar lite roliga historier om vårtor)
Jag -Eh, jaha... nej men det kan jag göra... Men jag vill också träffa honom för att jag har ett misstänkt födelsemärke, ont i magen när jag äter apelsiner och så ser jag snöflingor när jag har huvudvärk på höger sida... och sedan är jag helt säker på att jag har cancer i mitt vänstra bröst!... sedan funderar jag lite på det där med åderbråck som jag har i höger knäveck efter mina graviditeter... kan man göra något åt det???

Det känns lika jobbigt varenda gång. Som om jag är en hopplös hypokondriker som stalkar min läkare. Så är ju inte fallet!!! Jag försöker spara tid för min läkare... och ta allt samtidigt liksom... och det slutar alltid med att jag inte riktigt blir tagen på allvar... tror jag i alla fall...

Kram
Mika

RSS 2.0