För alla er som tittar på Let´s dance...

...säger jag bara:
Ni vet inte vad ni missar!
Så jäkla bra!!!!!!Sussa sött, somna in...

I det här huset är sovmorgon allt annat än vardag. Ännu ovanligare är det att BÅDE jag och gubben har det samtidigt. Igår blev det så...och det var helt fantastiskt!!! Dessvärre ringde telefonen någon gång där på morgonen. Det värsta jag vet är att svara harklande och med whiskyröst så jag lät bli. Efter ett tag slutade det ringa och jag somnade om. När jag en timme senare kommer ner i köket ringer det igen.
-Hej!!! Det är S på BVC. Ni skulle komma på kontroll här idag...
-Ja just det...svarar jag...var det du som ringde innan? Svarar jag och tänkte dra till med något snyggt som att vi var ute i trädgården. (tro mig... det är inte någon omöjlighet för en barnfamilj att leka i trädgården klockan åtta på morgonen...)
-Ja det var jag! Kvittrar S. - A svarade så gulligt i telefonen och när jag frågade henne om dig så sa hon "Neeeej dom sover så sött där uppe... jag vill iiiiiinte väcka dom".

Så då vet man det. Nu måste man stå för att man har sovmorgon mitt i veckan och inte vill svara...

Kram
Mika

Alla bloggar om semlor idag...

...och jag ska inte vara sämre! Jag har nämligen för FÖRSTA gången bakat mina egna semlor. Jag hade en tuff jury som åt och kommentarerna var:
"Bästa semlan någonsin!" "Jag älskar semlor och är något av en semmelkännare... superduper goda!" "Jag måste ha receptet". Den bästa kom dock från gubben... (han är inte den som ger lovord till något jag lagar i onödan.) han sa: "Bland dom tre bästa jag ätit!" Tack vare alla dessa fina kommentarer tänkte jag lägga ut receptet här. Jag hittade det på recept.nu och det är inte det mest tidseffektiva (Jag läste inte igenom receptet innan jag började och det tog TRE timmar från början till slut. Tveksamt om jag kommer göra om det...) men det gav som sagt mersmak. Efter lite moderering ser det ut så här:


Semlor.

Tillagningstid:
10 min
Färdigt på:
3 tim 10 min
Ingredienser

5 dl mjölk
1000 g vetemjöl
200 g socker
200 g smör
75 g jäst
10 g salt
15 g malen kardemumma
1 st ägg
Mandelmassa:
150 g skållad mandel
150 g strösocker
1 st skalad, finriven bittermandel
Tillbehör:
grädde
florsocker

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull och rör i mjölk och kardemumma. Låt blandningen svalna till 37 grader och häll i en bunke eller matberedare. Smula ner jästen och låt den lösas upp.

2. Tillsätt mjöl, socker, salt och ägg och blanda i 10 minuter. Låt degen därefter jäsa i bunken under en bakduk i en timme.

3. Dela upp degen i bullar på cirka 60 gram och rundriv. Låt vila i 20 minuter.

4. Placera bullarna på bakplåtar och platta ut lite. Låt sedan jäsa under plast i cirka 1.5 timme till. Sätt ugnen i slutet av jästiden på 230 grader.

5. Baka bullarna i varm ugn i 10 minuter, tills de fått färg.

6. Mixa mandeln, strösockret och bittermandeln till mandelmassa. Vispa grädden.

7. När bullarna är klara, klipp ett triangellock med sax. Lägg i mandelmassa och vispad grädde och pudra på florsocker med en tesil.

NJUUUUUUUUUUUUUUUT!


Förvirrad...

Jag har en bekant som alltid varit totalt förvirrad. Hon kommer ALDRIG i tid till något och man ska faktiskt vara glad att hon kom ihåg att hon skulle någonstans bara.Hon äger ingen klocka och har nog aldrig haft med sig en enda pryl som hon skulle behövt.... hon är helt clueless... och jag har faktiskt alltid varit lite avundsjuk på henne. Jag har tänkt att det måste ju vara helt fabulöst underbart att aldrig stressa eller kunna hållas ansvarig för någonting. Bara flyta med i livet utan några egna inre krav. Tills idag...
Hela dagen har varit makalöst konstig. Det känns som jag fått en överraskning varje gång jag vänt mig om. Jag har inte kommit i tid till någonting, jag har stått i vägen för alllt och alla. Jag har svarat konstigt på frågor och jag hade en "att-göra" lista i mitt huvud igår och idag kommer jag inte ihåg en enda punkt. Jag glömde var jag parkerat så efter jobbet tog jag en lång promenad på alla de ställen jag brukar parkera... Efter ett tag insåg jag att jag ställt den bredvid min butik och på promenaden tillbaka till bilen så kom jag på det:
det är inte för att hon inte tänker på något som hon inte kommer ihåg något... det är för att hon håller alldeles för mycket i huvudet som hon inte lyckas komma ihåg dom självklara och vardagliga sakerna.

Så nu har jag bestämt mig. Jag ska införskaffa en planeringskalender som ska bli min assistent! Här ska minsann hjärnan inte belastas med mer än absolut nödvändigt!

Planerad kram
Mika

Häftigt humör och polisböter...

Oh my! Vilken fantastiskt upplevelserik dag!
Hahaha... jag kan bara skratta åt allt nu på kvällen och tur är det.

Natten som gick var allt annat än vilsam. Jag är dunderförkyld och hostar som en gammal kol-patient när jag lägger huvudet på kudden, dessutom så låg två små, förkylda men pigga, barn bredvid mig. Det är underbart mysigt men herre min skapare vad trött man blir nästa dag... (Så trött att jag fick ett vredesutbrott på en vän... guuuuud vad jag skäms... jag har inte mycket över för folk som inte kan hålla sitt humör... och idag var jag likadan själv... suck...förlåt mig...).
När det väl var morgon funderade på att sjukskriva mig. Jag var mer död än levande i min feberfrossa. Men nej! Upp och hoppa! En dubbeltreo, en kopp kaffe och sedan bar det iväg. Först dagis och sedan jobb. Fullt med kunder och varor att ta hand om på jobbet så när jag slutade 14:30 var jag lycklig.
Sprang till bilen med snoret hängande, jag ville hem och LÄGGA MIG PÅ SOFFAN! Kom halvvägs då börjar "låg oljenivå"-lampan lysa. Ringer gubben och frågar om vi har någon olja hemma.
"-Nej... kör inom BP. Dom vet vilken olja du ska ha till bilen." Så jag tar omvägen mot BP och vem kör upp bakom mig om inte farbror Blå. Jag blir vanligtvis nervös när jag ser en polisbil, speciellt när dom kör bakom mig, men inte idag.
"Åh vad jag kör bra!!! (tack och lov för farthållare!) Och alla lampor funkar! Nya däck!!! Dom kommer inte stoppa mig!!! Nehej!!!! Åh vad jag kör bra!" Tänker jag för mig själv.
Då blinkar polisen på mig. "Oj nu får dom uttryckning och vill om!!!!!" Jag näst intill tvärnitar och svänger halvt ner i diket. DÅ STANNAR DOM BAKOM MIG! Jag blir lite fundersam. Men sedan tänker jag att dom kanske bara vill att jag ska blåsa. Och "hahahaha... det kan jag göra!" Polispojken kommer fram och är supertrevlig. Vill se mitt körkort och småpratar lite. Jag tänker "oj vilken trevlig polis" och sedan säger han:
"Jag ser att du inte har något giltigt skattemärke på bilen."
"Eh... va?" säger jag helt tagen.
"Ja det måste man ha. Hur kan det komma sig?"
Jag ser nog helt nollad ut. Jag vet verkligen ingenting om något saknat skattemärke och letar febrilt i mitt minne efter det fördömda klistermärket.
"Kan det ha ramlat av?" Frågar jag.  Detta verkar vara en rolig fråga för han småler åt mig.
"Nej det är knappast troligt va?" Säger han med sin nu-idiot-förklarar-jag-dig-min.
Sagt och gjort! För er som inte visste det så kostar det 500:- att glömma ett sketet klistermärke "och då kommer du billigt undan..." som min polispojke sa.

Det tog en kvart att skriva boten. Dom borde verkligen försöka ändra sina böteslappar. Det var en mindre uppsats som skulle utfärdas. Jag måste nog maila polisen om förslag att effektivisera sina böteslappar.
Hahahaha... Jag kom precis på att jag frågade om inte dom kunde köra först när vi skulle där ifrån... så jag slapp bli så nervös... det ville dom inte. Men dom var snälla att hålla avståndet i alla fall.

När jag kom hem började jag leta efter klistermärket (som vi tydligen skulle fått i Oktober...) Tänkte att det kanske hade ramlat bakom pianot. Jag tog i för kung och fosterland och lyckades faktiskt flytta det gamla åbäket, dessvärre står det mitt i hallen nu och går inte att rubba... men efter tre timmar hittade jag lappen i en låda bland bortglömda grejer. HURRA!!!!  Fram med en trasa och lite papper. Ut i snön i gubbens stora skor, gör en dubbelvolt, landar på ryggen och tappar andan. Kravlar mig fram till bilen. Torkar noga av den gamla lappen, torkar och sätter på den nya. Ooooo vad nöjd jag kände mig. En liten vindpust och DÅ RAMLAR SKITEN AV!
"JAG SA JU DET!!! INTE TROLIGT VA??!!! TROLIGT MY ASS!!!! *censur* *censur*" Skriker jag så det ekar mellan husen.

Så nu sitter jag här och stirrar på pianot. Imorgon är det jag som går ut i ottan med superlim och klistermärket från helvetet. Det ska sitta som berget om det så är det sista jag gör.

Blåblinkande host-kramar
Mika

Gratis prenumeration!!!!!

bloglovin

Klicka på ikonen så missar du inte ett enda inlägg... och slipper fundera på när "fasiken-ska-hon-få-tummarna-loss-och-göra-ett-inlägg?"!

Bedrövliga kryssa-i-tester...

Okej.... jag tog ett test på måbra´s hemsida som skulle tala om för mig om jag har ett sockerberoende (precis som jag inte lurat ut det själv...hihihi...) Okej så här såg det ut:

01
Har du under det senaste året någonsin ätit mer sötsaker än du tänkt dig och/eller fortsatt använda sötsaker när du inte tänkt dig det?
a) Ja.
b) Nej.
02
Har någon, familj eller vänner, under det senaste året klagat på hur mycket sötsaker du äter eller när du äter sötsaker?
a) Ja.
b) Nej.
03
Har du under det senaste året känt att du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?
a) Ja.
b) Nej.
04
Har du under det senaste året någonsin använt sötsaker för att lindra känslomässigt obehag såsom nedstämdhet, ilska eller tristess?
a) Ja.
b) Nej.
05
Har du under det senaste året någonsin varit helt upptagen av tankar på när du ska få äta eller köpa sötsaker?
a) Ja.
b) Nej.
06
Har du under det senaste året försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätit för mycket sötsaker?
a) Ja.
b) Nej.

Jag kan säga att jag svarade ja på alla frågor utom den sista... Jag är faktiskt kapabel att äta godis samtidigt som jag gör annat...Hihihi...
Nåväl... Svaret blev som följer:

Du är alltså a:

4 eller fler JA

Du har svarat JA på fyra frågor eller fler. Då finns det stor risk att du utvecklat ett missbruk eller beroende.

Källa: Sober Konsult, specialist inom sockerberoende och matmissbruk.

 

Det var det hela! Hallå!!!!! Vad betyder det? Inga tips? Inga råd? Ingen konstruktiv kritik? Inget tröstande ord ens en gång????? Bara svart på vitt: Du är sockerberoende! Är det kört för mig nu??? Jag vet plötsligt inte om jag är så sugen på att prenumerare på den tidningen...

Söta kramar.

Mika


Martha Stewart...

...jag blir alldeles kollrig av att läsa på hennes hemsida. Jag vet att allt går ut på att förenkkla, sortera och spara tid...men allt jag känner är stress...Stress över att jag aldrig kommer hinna bli så där underbart, fantastiskt välplanerad och harmonisk... För er som kan ta ett tips i taget kommer adressen här:

Martha Stewarts fantastiska stress sida.VI HAR VARIT UTE!!!!!

Det är något speciellt med snö och pulka! Vi åkte till förslövs pulkabacke och slängde oss ut med tjo skrål och skrammel! Underbart att känna den kalla luften, blandat med snöflingor mot kinderna. Visst åkte den lilla pulka förra året också men i år var hon verkligen på G.
-IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiih! Skrek hon ner för backen.
-Höhöhö... när pulkan stannade. Sedan vände hon sig mot mig och sa:
-Mamma! Kul! Meeeeeeeer!
Så så var det bara till att springa upp igen. Efter utförsåkningen lyxade vi till det med korv och mos på byns gourmet restaurang "ABG kiosken". Det var tur att vi var hungriga så i alla fall aptiten fanns där.
Nu önskar vi oss mer snö!!!! Mycket mer så vi kan bygga ett snöfort och några snögubbar också!

Snökram
Mika

Alla hjärtans dag...

Jag måste fråga... Vad är det för fel på att fira alla hjärtans dag? Jag tycker detta är en fantastisk dag som alla borde ta till vara på! "Det är köpmännens dag..." eller "äh... fan vad löjligt" är kommentarer som duggar tätt när det gäller denna dag. Vaddå köpmännens? Det är upp till var och en hur man vill fira! Jag är inte ute efter presenter eller ens ett kort. Jag vill ha dagen tillsammans med dom jag älskar... och att verkligen ta sig tid för varandra. Hur ofta händer annars det? Mitt liv är i alla fall fullt med: jag ska bara... och sedan ska jag bara... och när jag gjort det ska jag bara...men sedan kan vi sätta oss ner och njuta... nej vänta! Då måste jag..."
Tänk vad härligt att ta hela familjen på en utflykt på dagen och på kvällen äta en god middag tillsammans, kanske med ett glas vin och prata strunt. Inte bry sig om allt vardagligt... bara lyxa till det med en dag att umgås.

När vi ändå är inne på ämnet: Så många tjejer jag har pratat med som säger: "Min kille är inte så romantisk..." WTF är det om? Jag tror det handlar om en ganska stor portion av lathet och en portion av feghet. Är det läskigt att skämma bort sin älskade eller är det jobbigt att ta itu med så enkla saker som att visa uppskattning? Jag älskar att få blommor eller choklad... älskar när någon tänkt på mig och att jag är en sucker för gräddiga italienska pastarätter... eller bara en sådan sak som att tappa upp vatten i badkaret tända ett par ljus och med myndig röst säga: "Så! Nu tar jag hand om tvätten och så går du upp och myser!" Hur svårt kan det vara? Det är dom små sakerna som gör det! En lapp, en puss, ett vackert ord... uppskattning... Det behöver vi allihop...kille som tjej...

Hjärtliga kramar
Mika


Uteliv...

Jag har sååååå dåligt samvete... jag skulle så gärna vilja vara den människan som är ute med mina barn varje dag och lekte... jag tycker det är SÅ urbota tråkigt! Det är bara kallt och fruset överallt! Det känns som jag bara står där och funderar på hur jag ska få in barnen igen.
Tänk om det ändå snöat!!!! Eller varit vår!!!! Ljuva tanke!
Fick precis tips om att det är snö i en liten by några mil härifrån! Herre gud!!!! Dit blir det imorgon! Måste leta upp raggsockar, pulka, termos och varma vantar!!!!!

Men annars... vad hittar man på när man är ute i en stenfrusen trädgård? Några tips????


Fredagen den 13e...

Så var det fredagen den trettonde igen... Jag vet faktiskt inte varför det skulle vara någon otursdag...enligt WIkipedia är det så här:

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.
En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.
Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog.
Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt.
Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.
Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.


Jag har definitivt inte paraskavedekatriafobi (voine vilket långt ord att stava till...) Jag brukar ha tur på fredag den trettonde... okej förutom den gången en mås bestämde sig för att lägga av sin nummer två över mig (måsbajs är INTE att leka med i storlek! Dom kan äta en stor fisk i ett nafs...och vad som kommer in måste komma ut...) Men å andra sidan finns det dom som säger att det betyder tur när en fågel bajsar på en.

Gör en bra dag!
Kram Mika

Wanna be famous...

MyHeritage: Celebrity Morph - Family tree graphs - Roots

 


Visst är vi vaaaaansinnigt lika ;)... hihi... roligt att fördriva tiden med...

Jag älskar mitt arbete...

Jag älskar mitt arbete. Jag älskar människorna jag arbetar med och dom älskar och respekterar mig. Jag får utlopp för min kreativitet i mitt arbete och jag tjänar bra med pengar när jag arbetar.

Jag är så tacksam!

Kram och godnatt!
Mika


I love Hanna!!!!!

Jag undrar om någon mer än jag och gubben lyssnar på P3:s morgonradio? Inte? Då kan jag rekommendera det! Där har börjat en ny tjej som heter Hanna och hon är bara så jäkla skön att lyssna på. På senare tid verkar det som P3 anställt folk efter hur självupptagna och kaxiga dom kan vara... men inte Hanna... hon är liksom sig själv på ett helt underbart opretantiöst vis. Hon kommer för sent till jobbet (direktsänd radio) för att rädda en katt. Hon berättar om hur hennes farmor (eller var det mormor?) drog ut henne som liten i skogen första maj, satte sig på en sten, gav Hanna ett snickers och sa -Nu majjar vi! (Vad är det om????)
Jag vill vara Hanna...eller hennes Mormor... Men bara om hon har samma härliga dialekt som Hanna...

Kram till Hanna!!!!

Morgonpasset i P3 väcker dig varje morgon. Mån-fredagar kl 06.04-10.00.

Energitjuvar!

Vad gör man åt energitjuvar som man måste fortsätta interagera med? Var sätter man gränsen? Hur stoppar man dom?
Jag känner mig helt dränerad... jag vill bara sitta och gråta i en hörna...ätandes massa choklad... men DET GÅR INTE.....för CHOKLADEN ÄR SLUUUUUUUUUUUT... *Suck*...

Dränerad-kram-med-spagetti-armar.
Mika


9 Februari 2009.


I Sverige får vi klistermärke...

...eller bokmärke ... I USA blir barnen så här efter tandläkarbesöket:
Omorganisering sker.


Just för tillfället pågår omstrukturering av min hjärna. Därför kommer inga inlägg göras på ett tag. Jag kan dessvärre inte ge något datum när hjärnan är färdigrenoverad.

Önskar er en trevlig dag/kväll/natt!
På återseende
Hjärnkram Mika

Kreativa barnkläder...


Hon syr dom sötaste, coolaste barnkläderna jag sett... Helt fantastiska! Får mig att önska en egen symaskin/overlock... En himla ångestframkallande och kreativ blogg om barnkläder:

Ett-tu-tre2 Februari 2009.


Shake it like a poladroid picture.

...jag har fått en del förfrågningar om hur jag gör mina foton till polaroid bilder... Svaret är det här programmet:

POLADROID.
(klicka på länken så kan du ladda upp det GRATIS!)

Hur enkelt och kul som helst!

Lycka till!!!!!!

Vimplar...


Jag älskar vimplar och sådant som man tar fram vid speciella tillfällen... sånt som kommer tillbaka år efter år och blir en tradition. Jag bestämde mig för att tillverka egna vimplar till födelsedagsbarne-t/-n i stället för att köpa snordyra på någon fancy inredningsbutik. Totala summan blev 58:- och nöjet att göra den var gratis! Den stora tösen hjälpte till att vika och klistra.
Material:
Mönstrat papper från scrapbooking butik.
Silvrigt garn från pyssellådan.
Klister.
Bokstäver från scrapbooking butik.

Modellen vi gjorde blev ganska enkel... man kan pynta varje flagga i evigheters evigheter...
"...man kan aldrig använda för mycket bling-bling..."


1 Februari 2009.


Okej... låt mig berätta...

...om mitt nya "jobb"... jag skrev tidigare att jag blivit butikskommunikatör... det jag inte skrev var att företaget även sökte en b-k på regional nivå... denna tjänst sökte jag OCH FICK! Jag är fortfarande lite chockad och väldigt glad. Jag vet inte om detta betyder mer kreativitet på arbetstid men det betyder mer frihet och omväxling (och det gillar dom flesta! Eller hur?) Så om en månad ca ska jag få gå någon slags utbildning som jag sedan ska sammanfatta till områdets butikskommunikatörer... Jag kommer arbeta kvar som försäljare men kommer kombinera dom två...Låter det rörigt? Det tycker nog jag. Jag har ätit så många kakor idag att sockernivån i blodet är skyhögt! Inget jag säger verkar komma i rätt ordning eller rätt sinnesstämning... dessutom mår jag lite småilla av prinsesstårtan... och hur försökte jag fixa det? Jo jag tog en kaka till... hihihi... min relation till socker är lite störd...

Jag funderade lite på det här inlägget... jag har kört med den affirmationen stenhårt (men jag utvecklade den lite till "Allt jag behöver kommer till mig i rätt tid och rätt ordning.") och den stämmer så bra på mycket som hänt mig sedan dess... både små som stora saker... och erbjudandet om detta arbetet... hade det kommit för ett år sedan eller fem så hade jag inte kunnat ta det... om det kommit om ett år så vet jag inte om jag varit kvar för att ens bli erbjuden...Så "Allt jag behöver kommer till mig i rätt tid och rätt ordning.." trösterika ord med mycket mening.

Nähej du! Nu ska jag försöka mig på dagens teckning!

Sockerkram
Mika

Är du lika galen som jag...

...i vackra pappersprodukter? Kolla in den här sidan:


Klicka på bilden....

När du sitter...

...där i lugn och ro. När åren gått och du gjort ditt arbete rätt. När barnen flyttat hemifrån och allt känns tomt och ödsligt, GNÄLL INTE!
Det är då du kan göra allt som du drömde om de dagar då allt bara kändes som det blivit för mycket.
Du kan:
 •  gå ut på en promenad som varar en hel dag utan att ta hänsyn till något annat än din kurrande mage.
 • du kan ta ett staffli på ryggen, vandra ner på stranden, måla en hel dag utan att oroa dig för att någon som är under ditt ansvar ska drunkna.
 • du kan göra upp planer med vem du vill när du vill och hur du vill.
 • du kan dricka ett glas vin utan att oroa dig för att du kanske måste åka till akuten när som helst för allt kan hända.
 • du kan låta bli att laga mat... du klarar dig på fil o flingor i dagar.
 • du kan ta ett bad som varar i timmar utan att springa och plugga in nappar som ramlat ur.
 • du kan ta upp alla intressen som blivit liggandes på hög i väntan på tid. Exempelvis borde du ha tiden till att bli en fullfjädrad balett dansös (dagarna då du stod i tvättstugan och sorterade små rosa tröjor från små vita tröjor är över.)
 • du kan jobba heltid, övertid, tidiga morgnar och sena kvällar utan att meddela minst tre fröknar och en rektor.
 • du kan bosätta dig i en etta med sovalkov för allt du behöver får plats.
 • du kan shoppa bara till dig själv... för den enda du behöver matcha kläderna på är dig själv.
 • du kan gnälla högt och länge på din partner och om din vikt utan att vara rädd att ärra någon för livet.
 • du kan sova i soffan utan att riskera bli pryglad med en plasttraktor.
 • du kan göra sit-ups på golvet utan att någon får för sig att du vill leka häst.
 • du kan laga mat utan att behöva skutta över ett gråtande barn varje gång du ska in i kylen.
 • du kan gå på krogen utan att ringa efter barnvakt eller känna att du måste komma hem innan tolv.
 • du kan äta godis mitt på dagen MITT I VECKAN utan att tänka på någon annans matvanor.
...oj... vad jag kommer sakna mina småttingar...tror jag måste gå och snusa dom i nacken och pussa lite på dom...

Kram
M.

31 Januari 2009.


RSS 2.0