Mitt undermedvetna bloggar...

... här om kvällen satt jag, här, vid bordet och skrev ett inlägg om hur det är att arbeta i kassan och hur kunder ibland pratar i telefon... Jag var väldigt trött och nickade till ett par gånger. Efter en liten stund insåg jag att jag nog behövde en kopp kaffe för att vakna till liv. Jag tog en sådan och började sedan på ett annat inlägg som handlade om träning och om min bh-storlek (den här bloggen håller verkligen hög klass! ;) )
Nästa dag säger min gubbe:
-Vad är det du bloggar om egentligen? Du sparar ju på det mesta! Vad är detta om en blå container?
Jag förstod ingenting så jag letade upp bloggen på min dator och läser till min förvåning följande:

"En annan sak jag lärt om mig själv i dagarna är att jag tycker om att slänga saker när jag känner mig stressad. Alltså slänga dom i soporna... Ju mer stressad jag är desto mer vill jag göra mig av med. Undrar om det är normalt beteende??? Antar att mitt undermedvetna talar om för mig att förenkla och ta bort onödigt... 
Min stressgrad idag ligger på: "En stor blå container här ute på tomten om en kvart... så ska här nog rensas!"."


Lite skumt! Jag har inget minne av att jag skrivit det här. Jag måste ha somnat och fortsatt skriva... lite spooky är det allt. Jag var en gång i tiden riktigt duktig på att rensa, men dom senaste fem(?) åren har jag sparat det mesta. Så mycket att det känns som jag håller på att drunkna i saker ibland. Ironiskt nog så skriver jag: Antar att mitt undermedvetna talar om för mig att förenkla och ta bort onödigt... Så jag antar att det är det jag får börja med...så mitt undermedvetna blir nöjt! Sedan kanske jag kan sätta mig halvsovande framför datorn igen och blogga fram fler bra mål och regler.

Kram
Mika

Ps. Jag går och lägger mig tidigt ikväll... Tror jag behöver det... Ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0