Vissa saker är svåra att tala om...

... och ibland tänker jag "Nu ska jag vara helt ärlig... och säga som det är...!" och så börjar jag prata. Trots att mitt huvud har bestämt sig för att vara helt ärlig och jag har meningen formulerad så säger min mun något helt annat.

Detta kallas självbevarelsedrift... och jag har ingen kontroll över den. Hahahaha... det känns som en främling tar över min kropp och räddar mig från att säga dom mest dumma saker. I efterhand inser jag oftast att det jag var på väg att säga inte är det mest konstruktiva eller bästa.

Det känns verkligen att sensommaren är här nu! Jag ÄÄÄÄÄLSKAR sensommaren... min puls saktar ner och jag kommer i fas med mig själv igen. Finns inget bättre än att huttra till lite på kvällen lägga på sig en filt. Tända några ljus och sitta i tystnaden (eller lite softad musik) och läsa en bra bok.
Nästa vecka börjar jag inte bara arbeta... nej jag kör igång på friskis också! Har dessutom anmält mig till Zumba-kurs, föräldrakurs (active parenting) och en keramikkurs. Hahahaha... vi får se vilket eller vilka kurser jag kan gå på. Men en sak vet jag med säkerhet: Det kommer bli en underbar höst!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Andrea Femerstrand - Illustratör

Svar: Tack snälla söta! :D Hoppas du tyckte om den.Men haha fan vilken go blogg du har! Den här akvarellen med friskis- ynglena e ju bara klockren, du har sån fantasi :D Jag gissar på att du oxå pysslar med illustration? Barnböcker oxå kanske??

2010-08-16 @ 11:03:41
URL: http://noukah.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ah, hösten ÄR härlig! I alla fall när du sätter ord på den. Friskis måste du fortsätta med, den jympan är bäst, bäst, bäst!

2010-08-16 @ 18:29:13
URL: http://nillalivet.blogspot.com
Postat av: linda - pictures, drawings, me

vilken fin målning!

2010-08-17 @ 11:54:55
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Postat av: Stort och smått

Jag gillar hösten. Den friska höga luften, de vackra färgerna i naturen, kyliga morgnar och kvällar - filt i soffan, tända levande ljus, dricka te som värmer, pulsen som går ner... Aaaaahhhh! Trots att jag hatar att frysa så älskar jag den tid på året som vi nu är på väg mot. Måtte jag bara klara av mörkret i år.

2010-08-22 @ 09:41:12
URL: http://stortosmatt.blogspot.com
Postat av: Stort och smått

Och det var ju det jag skulle skriva också: Vad avundsjuk jag blir på din keramikkurs! Är det något jag verkligen saknar och längtar efter så är det att gå keramikkurs!

2010-08-22 @ 09:42:08
URL: http://stortosmatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0