Nu är vi över 3000!

Jag lovade att vi skulle fira på något vis när vi passerade 3000 på räknaren. På grund av sorg inom familjen har jag faktiskt inte kunnat tänka ut något bra sätt att fira på... men så slog det mig nu... att ni kanske vill ha en förhandsglutt på min kommande portfolio... Den är inte klar ännu... men det ligger lite bilder där... om man vill får man gärna kommentera vad man tycker om den... eller också kan man grymta i det tysta ;)

klicka på bilden för att träda in!


Kommentarer
Postat av: Birgitta S

Hej.

Waw. Jag kan inte se mig mätt på dina illustrationer. Det är så fantastiskt att se ditt skapande. Jag är glad att jag känner dig och kan skryta med hur bra du är!!!

Kram

Birgitta

2010-02-02 @ 11:43:18
Postat av: Cecilia

Beklagar sorgen, hoppas ni tar er igenom det hela! Satt och njöt av dina bilder, men det är nog något galet med layouten, för menyn till höger kommer redan uppe på din header och stör lite...

Kram!

2010-02-03 @ 22:30:02
URL: http://famwinge.blogspot.com
Postat av: Mika

Birgitta: ...tack... rodnar lite smått

Cecilia: Tack. Vi tar oss igenom detta...tid till eftertanke och tid till sorg bara... farmor har det jättebra där hon är nu... det är jag säker på... det är vi som "förlorat" (kan man säga så?)

Ska genast se om jag kan lura ut vad det är som krånglar med headern... här ser det normalt ut... kanske har du explorer...

2010-02-04 @ 00:04:18
URL: http://mikasatelje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0