Förenkling...

Jag lär mig om mig själv hela tiden... tur är väl det! Idag har jag lärt mig att jag inte alls tycker illa om kunder som pratar i mobiltelefon samtidigt som dom står i kassan, jag tycker till och med att det är ganska skönt(?)... Jag får sköta mitt och har tid att fundera lite samtidigt i stället för att småprata. För munnen går nästan i ett när man sitter i kassan dagarna före en helg.
-Hej!
-Har du legitimation?
-Jaha ja! Två sådana? En sådan? Okej...
-Vill du ha påsar till det eller tar du en låda?
-Vilket gött väder vi fått!!!
-Jaha ja!
-Då blir det fyrahundraåttiotvå och femtio.
-Nej du har chip- just det! Nej inte det hållet...
-och så vänder du kortet igen.
-nej inte det hållet.
-Så ja!
-...hahahhaha...
-Tack så mycket!
-Vad sa du? Jaha ja! Tack! Ja trevlig helg på dig med!
-Tack och hej!!
Idag hade jag två på rad som pratade i telefon... jag lyckades tänka en hel massa...(Hahahaha... det låter något...) Den sista kunden la ifrån sig telefonen och började be om ursäkt för att hon pratat i den.
Jag sa att det inte gjorde något men hon insisterade på att det gjorde det visst. Jag sa "nej det är OK" och funderade i ungefär en halv sekund på att berätta att det var riktigt skönt att slippa prata med kunderna... I nästa sekund kom jag på att detta nog inte är något man säger till en kund så jag höll tyst.

En annan sak jag lärt om mig själv i dagarna är att jag tycker om att slänga saker när jag känner mig stressad. Alltså slänga dom i soporna... Ju mer stressad jag är desto mer vill jag göra mig av med. Undrar om det är normalt beteende??? Antar att mitt undermedvetna talar om för mig att förenkla och ta bort onödigt... 
Min stressgrad idag ligger på: "En stor blå container här ute på tomten om en kvart... så ska här nog rensas!".

Godnattkram
Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0