Känn dig fri att kommentera....

Ge mig vad jag tål! Kommentera från hjärtat!!! Funkar detta som illustration i en barnbok?! Är den för blurrig/mesig/konstnärlig/tråkig???? Tell me!

Klicka på bilden för att förstora.

Kommentarer
Postat av: damned_to_hell

asså den e väll rätt bra fast växterna e lite jag vet inte men de blir lite blaffiga

2008-12-29 @ 00:01:08
Postat av: helena påhlsson

jag tycker om dina bilder , de är härligt målade !! men ibland tror jag att bran vill ha tydligare bilder med tydliga linjer så de säkert ser vad det är ...

2008-12-29 @ 08:55:45
URL: http://helenaspysselplace.blogg.se/
Postat av: Jannicke

Jag tycker definitivt att den funkar!

Mycket spännande detaljer att fästa ögonen vid; och just att flickan står och kikar mot dörren som står på glänt inbjuder till spänning. Kan tänka mig att barn från fyra och en bit uppåt uppskattar när illustrationerna är lite mer välfyllda.

Det enda som jag hakar upp mig på är att den känns lite mörk ... men det tror jag beror mer på inscanningen än något annat.

2009-01-02 @ 21:17:26
URL: http://jannicke.se/dagens
Postat av: Alexandra Alexandersson

Jag tycker om att det är detaljerat, men samtidigt är den kanske aningen för rörig. Det är vårt att veta vad man ska titta på, vad som är det viktiga i bilden om du förstår vad jag menar. Den centrala figuren(flickan) och det centrala objektet(dörren/huset) borde kanske framhävas lite mer, så att inte detaljerna tar över bilden. Jag tycker de bilder du har med tydligare figurer är bättre barnboksbilder och kan definitivt se de framför mig i böcker! :)

2010-05-16 @ 12:56:17
URL: http://konstigness.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0